• Vertaal uw WordPress website met WPML
    Naar WPML

Vertaal uw WordPress website met WPML

Heeft u een WordPress website? En wilt u uitbreiden naar nieuwe landen en talen? Translabel in combinatie met de WPML plugin is dé oplossing!

Token aanvragen

Wat is WPML?

Met meer dan 1.000.000 downloads is WPML momenteel de meest populaire en geavanceerde vertaalplugin voor WordPress websites. WPML stelt u in staat om eenvoudig en met weinig moeite een professionele meertalige website te maken. WordPress gebruikers kunnen de content van hun website automatisch exporteren voor vertaling en samen met Translabel biedt WPML een soepel en professioneel vertaalproces.

Waarom Translabel?

Translabel helpt bedrijven over de hele wereld om nieuwe markten te bereiken in meer dan 150 talen. Wij verzorgen hoogwaardige vertalingen in uw vakgebied en in praktisch elke gewenste talencombinatie. Onze klanten kunnen rekenen op kwaliteit, snelle levering en concurrerende tarieven. Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

Hoe werkt het?

Connectie maken met Translabel en WPML om uw website te laten vertalen is heel eenvoudig! Hiervoor volgt u onderstaande stappen of kunt u gebruik maken van deze handleiding. Bent u nog niet in het bezit van WPML? Bestel de plugin dan via deze link.

1. Installeer de plugin en activeer Translabel in de Translation Services tab.
2. Vraag een gratis activatiecode (token) aan om uw website met Translabel te verbinden.
3. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, sturen wij u de activatiecode (token) per e-mail.
4. Voer de ontvangen activatiecode (token) in bij Translation Management>Translation Services om Translabel met uw WordPress website te connecten. Gefeliciteerd! U kunt ons vanaf nu content sturen.
5. Selecteer de te vertalen pagina’s en de gewenste talen.
6. Verstuur deze naar Translabel en ontvang een vrijblijvende offerte.
7. Na akkoord gaan onze vertalers direct voor u aan de slag.
8. De vertaling wordt automatisch in de bestaande vormgeving geüpload naar uw website.

Wat kost het?

Om er achter te komen wat uw WPML vertaling gaat kosten, hebben we het aantal woorden en de gewenste talen nodig. U kunt het aantal woorden eenvoudig berekenen door gebruik te maken van de website word count tool in WPML. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, ontvangt u een offerte voor de vertaling.

Aan de slag!

Bent u geïnteresseerd in onze vertaaldiensten met WPML? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Als u een WPML plugin heeft, sturen wij u een activeringscode (token) per e-mail. Na het delen van uw content met ons, ontvangt u een offerte voor de vertaling.