Translabel nieuwe partner van WPML

Samenwerking WPML Translabel

Vandaag kondigen wij met trots onze samenwerking aan met WPML.

Na vele WordPress websites voor onze klanten vertaald te hebben was een partnership met WPML een logisch vervolg. Met meer dan 1.000.000 downloads is WPML momenteel de populairste en meest geavanceerde vertaalplugin voor WordPress websites.

Geautomatiseerd vertaalproces via WPML

De samenwerking tussen WPML en Translabel stelt onze klanten in staat eenvoudig en met weinig moeite een professionele meertalige website te maken. WordPress gebruikers hoeven niet langer aan de slag met het zeer tijdrovende en foutgevoelige proces van handmatig copy pasten van vertalingen in de back-end van hun website.

Door middel van een speciaal ontwikkelde workflow is het proces omtrent vertalingen voor WordPress websites volledig geautomatiseerd en kunnen klanten via WPML zelf vanuit het beheerderspaneel van hun website bepalen welke content ze willen vertalen en in welke talen. De geselecteerde teksten worden vervolgens automatisch door WPML naar ons platform gestuurd waarna wij een vrijblijvende offerte opstellen met bijbehorende doorlooptijd.

HTML-opmaak blijft behouden

Wanneer de offerte akkoord is wordt de te vertalen content in HTML-opmaak vanuit WPML naar ons geavanceerde platform geladen. Vervolgens gaan onze native vertalers voor u aan de slag en zodra de vertalingen gereed zijn zal Translabel de vertaalde teksten met behoud van opmaak weer uploaden in WPML. WPML plaatst de vertalingen daarna automatisch terug op de website van de klant waardoor het design er precies hetzelfde uit blijft zien als de oorspronkelijke pagina’s.

Hoe connect ik met Translabel om mijn website te laten vertalen?

Heel eenvoudig! Voor de connectie tussen WPML en het Translabel platform volgt u onderstaande stappen of kunt u gebruik maken van deze handleiding. Bent u nog niet in het bezit van WPML? Bestel de plugin dan via deze link.

  1. Kies de benodigde WPML modules.
  2. Installeer de plugin*.
  3. Vraag een gratis activatiecode (token) aan om uw website met Translabel te connecten.
  4. De activatiecode die u per mail van ons ontvangt, vult u in bij uw WPML-plugin onder het kopje Translation Management.
  5. Selecteer de te vertalen pagina’s en de gewenste talen.
  6. Verstuur deze naar Translabel en ontvang een vrijblijvende offerte.
  7. Na akkoord gaan onze vertalers direct voor u aan de slag.
  8. De vertaling wordt automatisch in de bestaande vormgeving geüpload naar uw website.

*Zodra WPML is geïnstalleerd heeft u een authentication key (API token) van Translabel nodig voor toegang tot onze vertaalservices. U kunt deze activatiecode kosteloos aanvragen bij een van onze projectmanagers.

Aan de slag!

Bent u benieuwd naar de vertaalservices van Translabel of heeft u vragen over het koppelen van de WPML-plugin? Neem dan contact met ons op via info@translabel.nl of bel 06-20297886.