• Technische vertalingen

Technische vertalingen

Technische vertaling

Technische vertalingen zijn een vak apart en vragen om specialistische kennis en kunde. Onze ervaren taalexperts kennen uw vakjargon en zijn gewend aan gedetailleerde technische projecten te werken. Zij hebben gedegen kennis van een of meerdere technische vakgebieden en zijn werkzaam vanuit het land waar hun moedertaal gesproken wordt. Geen wonder dat vele industriële en technische bedrijven, maar ook bedrijven uit de automotive en telecom sector hun technische vertalingen aan ons toevertrouwen.

Technisch vertaalbureau Translabel

Bij technisch vertaalbureau Translabel kennen wij als geen ander de complexiteit van uw technische documenten. Binnen ons uitgebreide bestand met vertalers selecteren wij dan ook voor elke sector de juiste technische vertaler. Deze specialist vertaalt uw technische tekst snel en nauwkeurig naar de gewenste doeltaal. Om er zeker van te zijn dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit laten wij uw technische teksten altijd controleren door een tweede vertaler. Pas daarna wordt de tekst aan u opgeleverd.

Soorten technische vertalingen

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten technische vertalingen. Onderstaand treft u enkele voorbeelden aan ter inspiratie.

- Gebruiksaanwijzing
- Handboek
- Handleiding
- Installatie instructies
- Productomschrijving
- Scriptie
- Technische teksten
- Vakliteratuur
- Veiligheidsvoorschriften

Offerte technische vertalingen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw technische vertalingen? Neem dan contact met ons op zodat we snel een inschatting van het benodigde budget kunnen maken. Voor een offerte kunt u ons bellen op 06–20297886 of door een e-mail te sturen naar info@translabel.nl. U kunt hier uiteraard ook het offerteformulier op onze website voor gebruiken.

Offerte aanvragen