• Persoonlijke vertalingen

Persoonlijke vertalingen

Persoonlijke vertaling

Ook voor het vertalen van uw persoonlijke documenten kunt u vanzelfsprekend bij ons vertaalbureau terecht. Particulieren, zakenmensen, expats, iedereen heeft weleens een persoonlijke vertaling nodig. Of het nu gaat om brieven, een e-mail, uw sollicitatiebrief of huwelijksakte, wij staan graag voor u klaar om uw persoonlijke teksten te vertalen.

Onze vertalers vertalen uw persoonlijke documentatie nauwkeurig en snel naar hun moedertaal. Wij werken met professionele vertalers die jarenlange ervaring hebben en bovenal beschikken over verregaande kennis van de taal, het land en de cultuur. Hierdoor kunnen wij instaan voor een correcte vertaling van uw persoonlijke teksten.

Vertaalbureau voor persoonlijke documenten

Translabel is hét vertaalbureau voor uw persoonlijke documenten. Wij hebben ruimschoots ervaring met het vertalen van persoonlijke teksten en denken graag met u mee. Dagelijks vertalen wij vele documenten van en naar meer dan 150 talen wereldwijd. Hierbij zijn in principe alle gewenste taalcombinaties mogelijk. Bij ons vertaalbureau kunt u zich verzekeren van snelheid en kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Soorten persoonlijke vertalingen

Er zijn oneindig veel persoonlijke documenten die wij voor u kunnen vertalen. Onderstaand treft u een lijstje aan met enkele voorbeelden waarvan wij de vertaling voor u kunnen verzorgen. Dit is echter slechts een greep uit ons aanbod. Neemt u vooral contact op met ons kantoor zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

- Blog
- Brief
- Certificaat
- Cijferlijst
- Cv
- Diploma
- Document
- E-mail
- Geboorteakte
- Huwelijksakte
- Scriptie
- Sollicitatiebrief
- Testament
- Uittreksel
- Verklaring

Offerte persoonlijke vertalingen

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en de scherpe tarieven die wij hanteren voor uw persoonlijke vertalingen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij een op maat gemaakte offerte voor u kunnen samenstellen.

Offerte aanvragen