• Over ons

Over Translabel

Wie zijn we?

Translabel is een onafhankelijk vertaalbureau voor vertalingen van zowel bedrijven als particulieren. Vrijwel alle talen en taalcombinaties zijn mogelijk en kunnen bij ons worden ondergebracht. Van websites tot brochures, van algemene voorwaarden tot juridische stukken en van boeken tot handleidingen. Wat u ook vertaald wilt hebben, Translabel regelt het allemaal. Bovendien kunt u rekenen op kwaliteit, snelle levering en voordelige tarieven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Werkwijze

Persoonlijke aandacht

Onze klanten hebben altijd een persoonlijke projectmanager tot hun beschikking. De projectmanager houdt continu toezicht op de planning en voortgang van de opdracht en is de schakel tussen onze klanten en de vertalers. Onze projectmanagers gaan voor een perfecte vertaling, bij iedere vertaalopdracht.

Native vertalers

Wereldwijd werken wij met een groot netwerk van professionele vertalers en specialisten. Onze gespecialiseerde vertalers zijn allemaal native speakers van de doeltaal die wonen en werken vanuit het land waar hun moedertaal gesproken wordt. Door op deze manier met lokale vertalers te werken kunt u er zeker van zijn dat eventuele cultuurverschillen eenvoudig worden opgelost.

Onze dienstverlening

Vanwege onze zeer gevarieerde klantenkring profiteert u van onze ruime vertaalervaring binnen een groot aantal vakgebieden. Translabel is uw vertaalpartner op het gebied van zowel commerciële als juridische vertalingen, maar ook voor technische en digitale vertalingen kunt u beslist bij ons terecht.

Wilt u een akte laten vertalen, een blog of SEO teksten, een handleiding, uw cv of wellicht een scriptie? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of e-mailen voor meer informatie.

Spoedvertaling

Heeft u met spoed een vertaling nodig? Geen enkel probleem! Wij gaan direct voor u aan de slag. Een vertaalproject tot 1.000 woorden kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren. Bij meer dan 1.000 woorden zetten we desnoods een tweede vertaler in. Ondanks de snelheid die wij bieden om uw teksten te vertalen, garanderen wij u dat dit niet ten koste zal gaan van de kwaliteit.

Projecten

Zowel grote projecten als individuele opdrachten zijn bij Translabel in goede handen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, overheden, scholen, banken en financiële instellingen.

Prijsopgave

Als u contact met ons opneemt, maken we snel een inschatting van het benodigde budget. Hiervoor zien wij het te vertalen document wel graag van tevoren even in. U kunt hierbij gebruik maken van het offerteformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@translabel.nl.

Scherpe tarieven

Het maakt niet uit of u een vertaling wenst in het Engels, Duits, Frans, Spaans of Chinees. Bij ons krijgt u gegarandeerde kwaliteit voor een eerlijke prijs. Door ons wereldwijde netwerk waar we door middel van moderne software mee in contact staan op een efficiënte wijze aan te sturen weten wij onze overheadkosten laag te houden. Deze kosten hoeven dus niet te worden doorberekend in de prijs en daar profiteert u van!

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Translabel hoog in het vaandel. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren vertalers. Daarbij wordt iedere vertaling eerst gecontroleerd door een tweede vertaler, voordat deze aan u wordt opgeleverd. Bovendien bieden we een 100% klanttevredenheidsgarantie op onze vertalingen.

100% tevredenheidsgarantie

Het komt zelden voor, maar staat er iets in de vertaling waar u aan twijfelt of niet helemaal tevreden over bent? Laat het ons weten en wij lossen het voor u op! Wij bieden onze klanten 100% tevredenheidsgarantie op al het vertaalwerk. Tevreden klanten, daar doen wij het voor!