• Medische vertalingen

Medische vertalingen

Medische vertaling

Een medische vertaling is een complexe aangelegenheid waarbij zeer secuur gewerkt dient te worden. Het draait in de medische wereld immers om het redden van mensenlevens. Daarom is het van groot belang dat al uw medische documentatie zoals bijsluiters, medische brochures, recepten, patiëntvoorlichtingen en vragenlijsten beschikbaar zijn in de taal van de eindgebruiker.

Voor uw medische vertalingen schakelen wij betrouwbare academisch geschoolde vertalers in die werkzaam zijn in de medische of farmaceutische sector. Zij beschikken zowel over sterke taalkundige vaardigheden als diepgaande vakinhoudelijke kennis van de medische wereld.

Medisch vertaalbureau Translabel

De vertalers van medisch vertaalbureau Translabel hebben zich gespecialiseerd in vertalingen op medisch gebied. Zo verzorgen wij regelmatig de vertaling van medische documentatie voor organisaties uit de medische en farmaceutische industrie. Door de actuele medische kennis van onze specialisten zijn zij in staat de perfecte medische vertaling voor u te verzorgen.

Als medisch vertaalbureau bent u bij Translabel verzekerd van kwaliteit, snelle levering en voordelige tarieven. Wij vertalen uw medische documenten van en naar meer dan 150 talen wereldwijd. Alle gewenste taalcombinaties zijn hierbij mogelijk. Kwaliteit staat bij ons altijd op nummer één. Daarom laten wij uw medische vertalingen altijd controleren door een tweede vertaler en geven wij bovendien 100% klanttevredenheidsgarantie op al ons vertaalwerk.

Soorten medische vertalingen

Bij medische vertalingen kunt u onder andere denken aan de volgende documenten:

- Bijsluiters
- Dyslexieverklaring
- Farmaceutische analyses
- Geneesmiddelen
- Klinische studies
- Medische brochure
- Medische dossiers
- Medische informatie
- Onderzoeken
- Patenten
- Patiëntinformatie
- Recept
- Registraties
- Voorlichting
- Vragenlijsten
- Wetenschappelijke onderzoeken

Wij verzorgen deze én andere medische vertalingen graag voor u.

Offerte medische vertalingen

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en de gunstige tarieven die wij rekenen voor medische vertalingen? Klik dan op onderstaande button voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij sturen u nog dezelfde dag een prijsopgave. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Dit kan per mail via info@translabel.nl of door te bellen met 06–20297886.

Offerte aanvragen