• Juridische vertalingen

Juridische vertalingen

Juridische vertaling

Een kleine fout in een juridische vertaling kan verstrekkende gevolgen hebben voor de betrokken partijen. Het is daarom van belang de juiste keuze te maken wanneer u op zoek bent naar een juridisch vertaalbureau. Of het nu gaat om arbeidsrecht, strafrecht, financieel recht of familierecht, wij zetten voor uw juridische vertaling uitsluitend gespecialiseerde juridische vertalers in die beschikken over grondige kennis van het vakgebied.

Onze juridische vertalers hebben een relevante opleiding gevolgd, zijn bekend met de internationale wetten en regelgeving en hebben bovendien oog voor detail. Wij staan graag voor u klaar om al uw juridische documenten zoals aktes, algemene voorwaarden, overeenkomsten en reglementen te vertalen.

Juridisch vertaalbureau Translabel

Juridisch vertaalbureau Translabel is gespecialiseerd op het gebied van juridische vertalingen. Opdrachtgevers als advocatenkantoren en notarissen weten dan ook geregeld een beroep op ons te doen voor hun juridische vertaalopdrachten.

Bij Translabel zijn uw juridische vertalingen dan ook in goede handen. Wij zijn niet duur, kunnen uw vertaling vaak snel leveren en geven garantie op de kwaliteit. Wat wilt u nog meer? Met een aanbod van ruim 150 talen in ons internationale netwerk kunnen wij u vast en zeker van dienst zijn.

Soorten juridische vertalingen

Bij juridische vertalingen kunt u denken aan velerlei soorten documenten zoals:

- Akte
- Algemene voorwaarden
- Arbeidscontract
- Beleidsstuk
- Beschikkingen
- Certificaat
- Cijferlijst
- Contract
- Dagvaarding
- Diploma
- Huishoudelijk reglement
- Leveringsvoorwaarden
- Notariële akte
- Overeenkomst
- Patent
- Processtukken
- Privacyverklaring
- Statuten
- Testament
- Uitspraken
- Uittreksel
- Vastgoed
- Vergunning
- Vonnis
- VOG
- Wettekst

Offerte juridische vertalingen

Wilt u meer informatie of gratis een offerte van ons ontvangen voor uw juridische vertalingen? Neemt u dan gerust contact op. Wij sturen u nog dezelfde dag een op maat gemaakt prijsvoorstel.

Offerte aanvragen